NU TE BOEKEN!

inschrijven

Het ideale uitje voor alle groepen


Escape Park Veluwe biedt de keuze uit diverse arrangementen. Hieronder vindt je een Top 5 van de arrangementen die het meest geboekt worden. Staat jullie wens of idee er niet tussen, neem dan even contact met ons op of kijk eens hier voor ons totale aanbod.


1. Escaperoom XL

We ontvangen jullie met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Je kunt hierbij denken aan appeltaart, een muffin of een Veluwse lekkernij.

foto-rob-voss-expeditiehuis-37Hierna gaan jullie een van onze escaperooms beleven. De ene escaperoom staat bekend als de actiefste van Nederland, de andere is echt een 2.o versie binnen ‘escaperoom land’.

Na afloop van de escaperoom staat er een drankje voor u klaar met een bijpassende snack. Deze snack is afhankelijk van het moment van de dag, dit kan een saucijzenbroodje, bittergarnituur of wellicht  een kaasplankje zijn. Prijs van dit arrangement is € 30,00 per persoon en is vanaf 4 personen te boeken.


2. Escape – Shootout combi arrangement

We ontvangen jullie met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Je kunt hierbij denken aan appeltaart, een muffin of een Veluwse lekkernij. Hierna gaan jullie een van onze escaperooms spelen. De ene escaperoom staat bekend als de actiefste van Nederland, de andere is echt een 2.o versie binnen ‘escaperoom land’. Na de escaperoom gaan we naar ons Shootout bos welke zich ook op ons eigen terrein bevindt. Hier spelen we Shootout; onze nieuwste activiteit waarbij met pijl en boog op elkaar èn het doel van de tegenpartij moet worden geschoten! Hiervoor gebruiken we speciale LARP pijlen, dit zijn pijlen met een ‘foampunt’ waardoor het geen pijn doet. Het spel is een combinatie van paintball, vlaggenroof en boogschieten; kortom spanningen en adrenaline!

De  tijdsduur van dit programma is ca. 2,5 uur. De prijs van dit arrangement is € 34,00 per persoon en is vanaf 8 personen te boeken.


3. Escaperoom met vergaderingdscn0513

Je kunt je bezoek aan onze escaperooms ook combineren met een vergadering of teamtraining. Dit kan al vanaf € 35,00 per persoon (op basis van een minimum aantal van 10 personen). Hierbij gaat het om een dagdeel vergaderen, waarbij je gebruik kunt maken van onze vergaderruimte inclusief; koffie en thee tijdens de gehele sessie, wifi, een beamer, audio-faciliteiten, een flip-over en flessen water.


4. Vrijgezellenfeest man / vrouw

Naast onze ‘standaard’ escaperoom-boeking hebben wij ook een speciaal vrijgezellenfeest-arrangement rondom onze escaperooms. Dit arrangement bestaat naast het spelen van onze escaperoom ook nog uit een aantal extra’s.

De extra’s:vrijgezellenfeest-vrouw
Bij ontvangst zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie/thee. Hierna spelen jullie als groep een van onze escaperooms.

Na het spelen van de escaperoom moet de vrijgezel nog wel even bewijzen of hij of zij toe is aan de nieuwe ‘uitdaging’ door ons Low-ropes parcours te bedwingen. Dit is een hindernisbaan met diverse fysieke opdrachten. Aan het einde van het parcours wordt hij/zij door de groep opgewacht!

Hierna gaan jullie genieten van twee rondjes drinken met bittergarnituur of een uitgebreide High tea. De  tijdsduur van dit programma is ca. 2,5 uur.
De prijs van dit arrangement is € 34,50 per persoon en is vanaf 6 personen te boeken.


5. Outdoor fun programma

Dit is een prachtig programma voor de ware ‘buitenmensen’. We ontvangen jullie met een kopje koffie of thee en een muffin. Hierna gaan jullie drie echte ‘outdoor activiteiten’ spelen. Hierbij heeft u de keuze uit:

De  tijdsduur van dit programma is ca. 2,5 / 3 uur (afhankelijk van groepsgrootte en activiteitenkeuze). De prijs van dit arrangement is € 25,50 per persoon en is vanaf 8 personen te boeken.Offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.