NU TE BOEKEN!

inschrijven

2 Escaperooms - 2 Junior escaperooms - 2 Outdoor escape-games - 2 Interactive games


Welkom, wij bieden je de keuze uit 2 escaperooms, 2 junior escaperooms, 2 outdoor escapegames & 2 interactieve games en vele andere activiteiten!

Een escaperoom is een groepsactiviteit/ -spel waarbij je als team de opdracht krijgt om binnen 60 minuten uit deze room te ‘ontsnappen’. Dit moet je doen door middel van samenwerking, speurwerk, communicatie en fysieke inspanning te gebruiken bij verschillende experimenten. Onze escaperooms ‘Het Simiae Instituut’ en ‘De Werkplaats’ zijn speelbaar voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht fysieke conditie. Onze Junior Escaperoom is speciaal voor kinderen van ca. 11 – 16 jaar. Hebben jij en je vrienden, familie of collega’s de muscles en de brains om te ontsnappen?

Onze rooms

Het Simiae Instituut – Staat bekend als de meest actieve escaperoom van Nederland! Niet alleen ‘brains’ zijn hier een must maar ook fysieke inspanning is noodzakelijk.
De Werkplaats – Ben je al eerder in een escaperoom geweest? Dan is deze escaperoom iets voor jullie! Dit is werkelijk een 2.0 versie op het gebied van escaperooms. Kunnen jullie deze kamer ook aan?

Junior Escape ‘het Laboratorium’ – Actieve junior escaperoom. Speciaal voor kinderen van ca. 10 – 16 jaar. Met  superleuke fysieke uitdagingen. Perfect voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Junior Escape ‘de Geheime kamer’  Actieve junior escaperoom. Speciaal voor kinderen van ca. 10 – 16 jaar. Een room voor vindingrijke speurneuzen. Perfect voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Onze outdoor escape-games

Escape-game ‘The Forest Bos escape-/ navigatie-game met diverse opdrachten. Lukt het jullie terug te keren binnen 120 minuten door middel van het oplossen van de opdrachten, gebruik te maken van verschillende vormen van navigatie en daarbij het ‘noodnummer’ niet te gebruiken..

City escape-game ‘The Dome’. Vanaf 1 april 2018 bij ons te spelen en binnenkort te boeken; ‘The Dome’. Bij dit spel is het de bedoeling om uit de binnenstad van Apeldoorn te ‘ontsnappen’. Je hebt op je scherm de digitale versie van de kaart van Apeldoorn maar jullie zijn omsingelt. Door zoveel mogelijk vragen en puzzels goed te beantwoorden kunnen jullie de enige uitweg vinden. Lukt het jullie binnen een uur…?

Onze interactieve games

Cluedo ‘The Conspiracy’ is onze interactieve GPS game. Bij deze competitieve game kruipen jullie in de huid van een rechercheur om deze Cold Case op te lossen. Tijdens het spel ontvangen jullie per sms opdrachten en hints maar ook zien jullie de actuele tussenstanden van alle teams. Hierdoor wordt het competitieve element aangewakkerd! Welk team scoort het beste en lost deze Cold Case op?

Interactieve smartphone-game ‘The Maze’. Vanaf 1 april 2018 bij ons te spelen en binnenkort te boeken; ‘The Maze’. Bij dit spel is het de bedoeling om je, met je team, zo snel mogelijk door het doolhof van vragen heen te werken. Welke vraag kies je als eerste en welke kan je beter laten schieten? Kies je voor degene met de meeste punten of degene welke makkelijk te beantwoorden zijn? Kortom, welk team heeft na een uur actief spelen de meeste punten verzameld?


Tarieven

  • Volwassenen escaperooms: €22,50 per persoon (minimaal 4 personen)
  • Junior escaperooms: €20,00 per persoon (minimaal 4 personen).
  • Escape-game ‘the Forest’: €210,00 tot aan 10 personen. Hierna € 20,00 per persoon extra.(evt. uit te bereiden met een ‘dropping’ per legertruck + € 300,- , minimaal 10 personen).
  • Cluedo ‘Het Complot’: €21,50 per persoon (minimaal 8 personen)

Voor een bezoek aan een van onze escaperooms rekenen wij 1½ uur, waarbij je 60 minuten daadwerkelijk de room speelt. De overige tijd is gerekend voor de ontvangst met een kopje koffie of thee, introductie/ instructie van het spel, dit zit allemaal bij de prijs in berekend.

Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk in een escaperoom. Kom je met meer personen, geen probleem! Dan zullen wij de groep opdelen in meerdere teams over onze rooms. Het is dus ook mogelijk voor grotere groepen om bij ons een escaperoom te spelen. Wij hebben voor de ‘wachtende teams’ diverse andere games op onze locatie om zo nog meer een totaalbeleving voor iedereen te verzorgen!


Escaperoom 1: ‘Het Simiae Instituut’

Escaperoom 2: ‘De Werkplaats’

Alvast je hersenen testen!Er kan er maar één genoeg muscles en brains hebben om deze eerste puzzels te kraken en de 'sleutel' naar het lab te vinden. Denk je dat jij dat bent? Observeer, analyseer en concludeer je dan een weg door de volgende puzzels. Als opwarmertje voor onze escaperooms.

Speel mee