NU TE BOEKEN!

inschrijven

Veel gestelde vragen


Wat is een escaperoom?
Een escaperoom is een real-life game die je met je vrienden, collega’s of familie kunt spelen. Samen worden jullie in de room geplaatst, waarna je 60 minuten de tijd krijgt om de experimenten op te lossen. Dit doe je door middel van speurwerk, teamwork, communiceren en fysieke inspanning.

Met hoeveel personen kan ik meedoen?
De room is te spelen met 4 tot 8 spelers. Bij meer spelers worden er meerdere teams gemaakt en verdeeld over de meerdere rooms. Bij grotere groepen hebben we voor de ‘wachtende teams’ nog andere activiteiten op ons park.

Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan via onze reserveringspagina. Heb je vragen of wil je gebruik maken van een arrangement, dan kan je contact met ons opnemen via ons contactformulier of bellen met 055-2032273.

Zit ik echt helemaal ‘opgesloten’ in de escaperoom?
Nee, wij hebben overal nooddeuren en u kunt dus ten alle tijde uit de room als u dat wilt.

Moet ik heel slim zijn voor een escaperoom?
Nee, dit hoeft niet. Je speelt het spel altijd met een team, en samen kom je er wel uit. Communiceren, samenwerken en logisch denken is belangrijker dan intelligentie.

Moet ik heel sterk zijn voor een escaperoom?
Nee, dit hoeft niet. De room is zo ontworpen dat deze te spelen is voor iedereen, ongeacht de fysieke conditie.

Hoe lang duurt de escaperoom?
Voor een bezoek aan een van onze escaperooms rekenen wij 1,5 uur, waarbij je een uur daadwerkelijk de room speelt. De overige tijd is gerekend voor de ontvangst met een kopje koffie of thee, introductie/ instructie van het spel, dit zit allemaal bij de prijs in berekend.

Hoe ziet jullie locatie eruit?